Digitaal je post versturen via Postbode.nu

Postbode.nu zorgt ervoor dat ik de deur niet meer uit hoef. Vanaf 76 cent verstuur ik een digitale brief naar een van mijn relaties. Postbode.nu is een idee van EISSAB International. Het bedrijf in Dordrecht heeft al verschillende ideeën ontwikkeld. De laatste tijd probeert Mark Hameetman zijn product Postbode.nu onder de aandacht te brengen. Het werd al goed ontvangen door bijvoorbeeld Alexander Klöpping.

 Via een  simpel registratiemenu kun je je gemakkelijk aanmelden voor de dienst. Éénmaal aangemeld voor Postbode.nu kon ik direct aan de slag. Nadat ik mijn PDF had geüpload en het adres via het formulier had ingevuld, kon ik deze in kleur of zwart-wit versturen. Om dit te testen heb ik dezelfde PDF om half 4 verstuurd naar mijn eigen adres. De volgende dag lag deze netjes op mijn deurmat. Een prima dienst die voor vele mensen misschien handig is om te gebruiken. Niet alleen voor luie mensen, maar ook voor mensen die slecht ter been zijn is dit natuurlijk een prima oplossing.

Een langer artikel is voor dit concept niet nodig. Het is namelijk klein, simpel en heeft niet al te veel features. Het doet namelijk wat het moet doen.