GoPuck batterij zorgt voor urenlang telefoon plezier

Drie uur. Zolang duurt mijn reis van Groningen naar Schiedam en vice versa. Tijdens de reis zit ik de hele tijd aan mijn iPhone, en zoals bekend hebben smartphones nou niet echt een lange batterij duur. Dus ging ik opzoek naar een goede mobiele batterij oplader.

Go Puck Batterij
Go Puck Batterij

Nadat ik verschillende mobiele batterij opladers heb geprobeerd (onder andere Duracell) kwam ik via Patrick Loonstra (@buxx) bij GoPuck Battery. De prijs is dan misschien wat duurder dan een Duracell of andere mobiele opladers, maar hij is dan ook een stuk beter. Voor een prijs van 85 euro kun je je telefoon 5x opladen per keer.

Een ander groot voordeel is dat je er ook 2 telefoons aan kunt sluiten of 1 iPad. Hij laad 1 telefoon op in ongeveer 20 minuten. Je moet er dan natuurlijk niet ondertussen aan zitten.

Achterkant GoPuck
Achterkant GoPuck

In de doos zaten verschillende kabel aansluitingen, bijvoorbeeld voor de iPhone (3, 4, 4s), iPad, Blackberry en Samsung.

GoPuck hoef je natuurlijk niet alleen te gebruiken voor je smartphone. Hij is ook goed te gebruiken voor een GoPro of een andere actiecamera.

Naast de batterij kun je ook losse accessoires kopen. Denk hierbij aan een zak om je batterij in te doen, zodat deze niet beschadigt of extra kabelaansluitingen.

GoPuck met iPad
GoPuck met iPad

De GoPuck Batterij is in Nederland te bestellen bij:

GoPuckBatterij.nl
85 euro.