Lego is tof en dus bouw ik een iPad stand

Lego is tof, dat vond ik vroeger al, en dat vind ik nu ook nog. Elke keer wanneer ik met mijn iPad naar mijn ouders ging, kwam ik tot de conclusie dat ik elke keer een stand mee moest nemen. Totdat ik in op en helder moment even aan Lego dacht. Dus pakte ik mijn oude Lego kist en begon te bouwen.

Vroeger had ik bijna alles van Lego; een vliegveld, een politiestation, een ziekenhuis, een voetbalstadion, treinen, wegen en onwijs veel los Lego. Dat zit nu allemaal in tupperwaredozen opgeborgen in de kast. Maar Lego is niet alleen kinderspeelgoed, ook voor grote mensen kan het een aanwinst zijn.

Met Lego kunnen er prototypes voor (nieuwe) producten, instrumenten, sleutelhouders, meubels (let op hoop stenen nodig) etc. worden gemaakt. Er bestaat zelfs voor bedrijven Lego Serious Play. Er worden dan Legostenen gebruikt om producten te ontwikkelen en/of om in teamverband te werken.

Daarnaast heeft Belkin een iPhone hoesje ontwikkeld waarmee je met Lego op je hoesje kan bouwen.

Of een Xbox 360 cd verwisselbaar:

[youtube width=”602″ height=”350″ video_id=”H7mzVTIYmXk”]

Lego Ball Machine:

[youtube width=”602″ height=”350″ video_id=”sUtS52lqL5w”]

Taart snijder:

[youtube width=”602″ height=”350″ video_id=”1YUn9tpwR9U”]

Mijn eigen iPad stand is al een tijd af, en als ik dan weer eens bij mijn ouders op bezoek ben is dat het eerste wat ik pak. Samen met mijn toetsenbord is het een prima combinatie. Hij kan zowel in portrait mode als in landscape mode gezet worden.

Hieronder staan wat foto’s: