Spotify voor films en series: Netflix

Bijna iedereen kent Spotify wel. Voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt muziek luisteren zonder reclames. Sinds vandaag kunnen we nu ook onbeperkt series en films kijken voor een vast bedrag per maand via Netflix.

Netflix bestaat al wat langer, maar vanaf vandaag is het in Nederland mogelijk om een account aan te maken. Je kunt Netflix downloaden op je tablet, telefoon, Smart TV of je kunt films en series gewoon via je computer kijken. Voor 7,99 per maand.

Aanbod
Dexter en Homeland zomaar een aantal bekende series die op Netflix staan. Daarnaast staan er ook een aantal Nederlandse films en cabaretshows op.

Het enige nadeel is dat soms de laatste aflevering van een seizoen niet gelijk loopt met die van Amerika vanwege rechten. Zo is Dexter bij seizoen 8 en in Netflix in seizoen 6.

Je kunt Netflix hier uitproberen.