Helweek: dinsdag, een “makkie”

Mijn wekker gaat weer om 5.00 uur, het eerste wat ik denk; maar het is toch pas 2 uur ik mag toch nog wel verder slapen? Twee seconden later sta ik naast mijn  bed. Ik hoor de regen tegen de daken kletteren. Gelukkig heb ik met mijn vriendin afgesproken dat ik vanavond met haar ga hardlopen. Daarom heb ik alle tijd om de reacties over mijn eerste dag van deze Helweek te lezen en lees ik het hoofdstuk dat hoort bij dinsdag: Modus en Focus.

Zo hel is de week nou ook weer niet #helweek #instafood #smoothie

Een foto die is geplaatst door kevindevette (@kevindevette) op


Voor 5.30 uur heb ik al de eerste werk-mailtjes al de deur uitgedaan en de eerste To do’s weggestreept. Wat is het heerlijk werken als de rest van de wereld nog op een één oor ligt. Rond 7.00 uur drink ik mijn smoothie op en loop ik richting kantoor om mijn werkdag te beginnen.

Gister bleek dat personen om mij heen vinden dat vergeetachtig ben, hier het bewijs: mijn middag-smoothie heb ik thuis achtergelaten in de koelkast. Hier moet ik wat op verzinnen, want dit gebeurt vaker, terwijl ik er gewoon nog aan heb gedacht.

De hele ochtend hou ik mijn focus vast, ook omdat hier in het verzamelpand niemand is om een gesprek mee aan te gaan. In de middag moest ik een paar keer tegen mijzelf zeggen: hop en nu weer focus. Lastig, ik was immers al vanaf ongeveer 5 uur bezig met een paar tussenpauzes.

Om kwart voor 5 vond ik het mooi geweest en na het avondeten maakte ik me klaar om te gaan hardlopen. Mijn vriendin wil over een paar weken 10km kunnen rennen en daarom is ze ook bezig met het Start To Run programma van met Evy. Ik liep dus vandaag met haar mee, maar zodra we moesten sprinten renden we beide onze eigen tempo.

 

 

Nu voel ik me moe maar voldaan. Het voelt niet of ik de dag net aan heb overleefd, maar ik ben hem goed doorgekomen en voel me minder moe dan gister. Op naar morgen.. Timeplanning.