Helweek: dondernacht

Ik word wakker van de wekker (again) , het eerste wat ik denk: het is donderdag. Dit wordt een lange dag vanaf nu moet ik wakker blijven tot vrijdag 22.00. In de tussentijd moet ik 2x sporten (donderdag- & vrijdagochtend).

Ik wacht een uurtje voordat ik ga hardlopen, ik kwam gister namelijk niet vooruit omdat ik me nogal slaperig voelde. Gelukkig helpt dat, ik ga als een speer maak wat foto’s, laat mijn telefoon vastlopen en loop weer ouderwets door. Met in mijn achterhoofd dat ik over 24 uur dit weer moet doen maar dan heb ik niet geslapen.. Slik..

 

#helweek #running #compressiekousen #boots #adidas

Een foto die is geplaatst door kevindevette (@kevindevette) op

Ik vertrek rond kwart voor 8 naar kantoor ik doe alles wat rustiger aan dan normaal omdat ik weet dat ik behoorlijk wat tijd heb voordat ik weer ga / mag slapen. In het verzamelpand waar ik werk wordt een paar keer gevraagd of ik er klaar voor ben. Mijn antwoord: “Ja, ik heb er zin in, lekker knallen”.

We kunnen niet worden wie we willen worden als we blijven wie we zijn – Max de Pree

 

Het thema van vandaag is: Buiten je comfort zone. Uitstellen (daar ben ik goed in) is verboden en dat probeer ik al de hele week zo min mogelijk te doen, net als Social Media. Alleen in de avonduren kijk ik naar de reacties.   Nadat ik thuis wat heb gegeten neem ik de racefiets mee naar kantoor zodat ik niet vrijdag om 5.00 mijn vriendin moet wakker maken voor mijn fietskleding. Ik werk mijn mailtjes weg, werk voor klanten voor een nieuwe website en ik besteed aandacht aan WelkLidwoord. De site loopt zo goed dat ik er ook echt tijd voor moet vrij maken omdat zo te houden.

Om 22.00 kak ik in tot een uur of 00.00 ik doe dan nog wel werkzaamheden maar niet meer in volle vaart. daarna barst ik van de energie tot een uur of 3.00. Wat zou ik graag in mijn bed willen liggen het hele weekend lang. Maar het is de Helweek en over een kleine 3 uur wil ik gewoon op de fiets zitten.

 

De nacht was dus pittig, maar omdat mijn werk me hobby is vlogen sommige minuten voorbij. Over een kleine twee uren begint vrijdag alweer.