Helweek: woensdag, niets is wat het lijkt

De vertrouwde 5.00 uur wekker was ik dit keer een kwartier voor, dus ik was weer op tijd voor een rondje harldopen. Mijn benen willen niet, maar mijn hoofd zegt dat ik net zo snel loop als Usain Bolt keer 10. Waarschijnlijk dacht de fietser die mij net voorbij fietste dat ik aan het oefenen was om in slowmotion te rennen. Ik ren weer richting de Kardingeberg, maar voor mijn gevoel was hij gister toch echt wat minder hoog. Ik loop naar boven, maak wat foto’s en ren terug naar huis.

Groningen 05:45 uur. #helweek #groningen #running #boots

Een foto die is geplaatst door kevindevette (@kevindevette) op


Vandaag staat alles in het teken van timeplanning, dus ik ben vroeg (alweer) op kantoor. Om 7.12 uur om precies te zijn. Ik plan wel, maar ik voer niets uit. In de ochtend heb ik een dagplanning gemaakt. Ik heb met mijzelf afgesproken dat ik niet naar inkomende mail mag kijken, maar dat ik na de lunch pas mag reageren. Ook heb ik vandaag een maandplanning en een jaarplanning gemaakt en ik ben ik nog altijd een stuk productiever dan de afgelopen weken.

Websites als Twitter, Facebook, AD.nl etc. probeer ik steeds minder vaak te bezoeken. Ik heb heel even via FB message een zakelijk bericht gestuurd, maar dat is gelukkig toegestaan. Om 17.00 uur was het mooi geweest, alle To do’s van vandaag zijn weggestreept en ook al een aantal van morgen.

In de avond hielp ik mijn vriendin een beetje met haar blog.’s Avonds las het hoofdstuk van de volgende dag nogmaals door en het was zo 22.00 uur. Op naar morgen want ondertussen ligt die dagplanning al klaar: een nacht doorwerken.