Helweek: vrijdag, vertraagde Helweek

Na het nachtje doorhalen was het om 6.00 de beurt aan de fiets. Lekker een uur een frisse neus halen. Dat ging allemaal goed en ik voelde mij niet heel moe. Ik kon er nog wel een dagje tegen aan.Een uur na de training dacht ik daar compleet anders over. Ik was even op de bank geploft en ik wilde absoluut niet meer opstaan. Laat mij maar lekker slapen, de moeheid heeft toegeslagen. Maar natuurlijk ging ik naar kantoor. Maar op een paar todo’s na heb ik niet veel gedaan.

Elke keer zat ik als een zombie achter mijn computer. Mijn ogen vielen automatisch dicht en mijn hoofd zakte naar beneden. Ik denk echt dat ik wel 30x vandaag wakker ben geschrokken. De powernaps duurde misschien maar 3 seconden. ’s Middags was de maat vol toen ik schrok van mijn eigen snurk geluid. Om 3 uur legde ik mijn werk neer. Ik reed naar de IKEA voor twee dingen (mij wakker houden en kantoormeubels).

Als ik bewoog voelde ik mij niet zo moe als dat ik stil op een stoel zat en dus liep ik gewoon alle afdelingen langs. Ik mag tenslotte pas om 22 uur slapen.

Eenmaal thuis aangekomen had ik het idee dat ik nog nooit zo moe was geweest. Om half 10 ben ik ook naar boven gegaan heb ik alles klaar gelegd voor morgen, het is immers dan gewoon een werkdag in de Helweek.

De opdracht van vandaag was o.a. meditatie, zodat ik een korte slaapje kan houden. Je gaat zitten en ontspan, je haalt je adem drie keer in en uit en sluit je ogen. In één hand houd je een bossleutels vast. Op een gegeven moment valt de sleutelbos automatisch.