Helweek: zaterdag, werkdag

5.00 uur het begint een gewoonte te worden, maar het opstaan gaat toch wat moeilijker dan normaal. Het is zaterdag en normaal geen werkdag maar in de Helweek hebben ze graag dat je gewoon werk en sport. Ik besluit om kwart voor zeven te gaan hardlopen, maar heel mijn lichaam is nog moe van afgelopen twee dagen. Ik kom na een kwartier echt niet meer vooruit en besluit via een om weg naar huis te lopen.

Het doel van vandaag is om al je goede eigenschappen op te schrijven. Je begrijpt het natuurlijk al, hier had ik ook echt de hele zaterdag voor nodig. Ik bespaar je de lijst zo kunnen we discussies uitsluiten.

Om kwart over 8 sta ik alweer op de stoep van het kantoor . Behoorlijk slaperig en moe maar daar ben ik al snel overheen. Ik bleef tot een uur of 4 werken om daarna thuis wat aan eigen projecten te werken.

In de avond lijk ik volledig over mijn moeheid heen en voel ik me echt fit. Benieuwd of dat ook zo is als morgen voor de laatste keer de wekker om 5 uur gaat.