Helweek: zondag, beloning

Het is over, dat waren mijn eerste gedachten om 5 uur ’s ochtends. Vandaag mag ik ergens naar uit kijken en complimentjes aan mijzelf geven. Ik besluit alles rustig aan te doen en daarom trek ik pas om 8 uur mijn hardloopschoenen aan voor mijn laatste Helweek training. Op het begin gaat het super goed en ren ik de heuvels over alsof het afdalingen zijn, maar daarna vind ik het wel best en loop ik richting naar huis.

Op de dag zelf ben ik naar mijn schoonouders gereden. Onderweg stopte ik om etenswaar te kopen, hier heb ik de hele week naar uitgekeken: een roze koek.  De helweek nadert het einde en vandaag heb ik ook de tijd gehad om eens te kijken wat ik van mezelf heb geleerd.

  • Ik kan gefocust werken
  • Ik moet gaan sporten zonder sporthorloge/pebble zodat ik niet kan zien hoe hard ik ren of hoeveel ik al heb gerend.
  • Social Media is tijdens werktijd voor privé-aangelegenheden echt niet zo belangrijk, maar af en toe is het best leuk
  • Ik kijk na 26 jaar nog altijd scheel (zie foto hieronder)

foto

Ik kom later nog terug met een blog waarin ik evalueer of de Helweek mij heeft gebracht wat ik wilde en of ik sommige punten van de Helweek nog steeds toepas. Wel kan ik je alvast aanraden om eens te kijken of Helweek ook iets voor jou is.