Kevin?

Mijn naam is dus Kevin de Vette, geboren op 3 november 1988 in het Zuid-Hollandse Schiedam. Sinds juli 2009 woon ik in Groningen en heb ik mijn eigen onderneming opgestart: Vette Media. Ik ben halverwege 2013 met mijn studie gestopt hier lees je waarom.

fbCover

Ik bouw websites voor alles en iedereen. De websites bouw ik in de programmeertalen PHP, MySQL, jQuery, CSS en daarnaast lukt het me zo af en toe om een mooi webdesign te maken met o.a. Photoshop. Mezelf een vormgever noemen kan ik niet, omdat het mij niet altijd lukt om iets tofs te ontwerpen.

De nieuwste internettechnieken volg ik op de voet, net als Social Media. Welke kant Social Media op zal gaan weet ik niet, maar op dit moment ben ik op (te) veel Social Media te vinden: onder andere Facebook, Twitter, Foursquare, Path, Pinterest, Instagram. (Psst dit is nog mijn Hyves)

Sporten doe ik niet meer zoveel, ik heb “fanatiek” gefietst en reed wedstrijden in het buitenland (Frankrijk, Belgie, Kroatie, Duitsland, Luxemburg). Door mijn onderneming en een vermoeidheidssyndroom (Syndroom van Gilbert), rij ik op dit moment geen wedstrijden meer. Gelukkig blijf ik via internet op de hoogte van alle wedstrijden en zijn veel klanten van mij profwielrenners (Lieuwe Westra, Karsten Kroon, Jos van Emden, Steven Kruijswijk, Wilco Kelderman en nog wel meer).

Samen met mijn vriendin Nynke-Boudien reis ik elk jaar wel naar een grote stad af om daar de toerist uit te hangen. De tofste foto’s daarvan zien je terug op hier. Mijn vriendin doet haar tweede Master op de Universiteit en richt zich vooral op taal.

Ondernemen en bouwen van websites vind ik ontzettend tof daarnaast help ik je graag met het bedenken van concepten.