Het is tijd voor: Trendingbike

Beste redactie,

Vandaag, op maandag 19 december, is Trendingbike.nl live gegaan. Op deze site kunnen gebruikers hun fiets eenvoudig uploaden, kijken naar de bikes van anderen en deze delen, erop reageren of waarderen.

Maar Trendingbike wil meer zijn dan zomaar een site met wat fietsen. Omdat bezoekers door kunnen klikken per onderdeel en ook daar weer een reactie op kunnen plaatsen, willen we een platform worden waar mensen komen kijken naar reviews. Dit kan ze helpen bij de aanschaf van fietsen en onderdelen.

Trendingbike staat open voor racefietsen, mountainbikes, veldritfietsen, tijdritfietsen, singlespeed, fixie’s en baanfietsen. In de sectie wintwohiz (‘wat ik nou toch weer op het internet zag’) plaatsen bezoekers opmerkelijke foto’s. Soms van vreemde situaties, een bijzondere fiets of gewoon een heel erg mooi fietsonderdeel.

Daarnaast hebben we veel tijd geïnvesteerd in een sectie met fietsen van de wielerprofs. De bolides van de wegrenners uit de worldtour en procontinentale circuits staan inmiddels online. De vrouwen, mountainbikers, veldrijders en baanrenners volgen.

De site is de afgelopen weken uitvoerig getest door een panel van zo’n 30 fietsliefhebbers, die met hun feedback de site hebben geoptimaliseerd. En omdat een website nooit af is, willen we de bezoekers de komende maanden blijven verrassen met nieuwe features en uitbreidingen. Maar materiaal zal altijd centraal blijven staan deze community.

Noot voor de redactie:
Neem voor meer informatie contact op met Tom Rustebiel, tom@trendingbike.nl, of Kevin de Vette, kevin@kevindevette.nl

Trendingbike is een initiatief van Tom Rustebiel en Kevin de Vette. Tom is marketingadviseur en (fiets)journalist, Kevin bouwt met Vette Media websites en internetconcepten. Maar bovenal zijn Tom en Kevin fanatieke fietsers, die graag met mooi materiaal voor de dag komen.